Antikvariat

Vi lägger nu ut allt eftersom vårt omfattande boklager på Bokbörsen. Hittar du inte den titel du söker är du mer än välkommen att skicka oss din förfrågan. Chansen finns att vi inte hunnit lägga upp den ännu.

Våra områden är numismatik, historia, topografi, hobby, hus & hem, djur&natur, foto, konst/arkitektur, äldre svensk litteratur m.m.

Vi har och är verksamma på Tradera sedan 2003. För aktuella auktioner se här.

Köpa

När du handlar av oss är du alltid säker. Skulle du trots våra noggranna beskrivningar och fotografier inte vara nöjd med ett köp, har du alltid 14 dagars returrätt. Tveka aldrig att kontakta oss om du har någon fråga, vi finns tillgängliga via e-post eller telefon.

Ångerrätt

Alla privatpersoner har 14 dagars ångerrätt enligt distanshandelslagen. Du behöver inte ange någon orsak. Köparen betalar frakten.

Frakt

Köparen betalar frakt enligt aktuell taxa hos fraktföretaget, om inte annat är överenskommet. Vid köp av böcker via Bokbörsen eller Tradera hänvisar vi till deras fraktangivelser.

Sälja

Vi köper hela boksamlingar och enstaka intressanta böcker. Vi handlar främst med facklitteratur men även klassisk skönlitteratur och vackra bokhantverk. Vi köper även småtryck, kataloger, broschyrer, priskurranter m.m.

Tveka inte att kontakta oss före en förutsättningslös diskussion. Är det fråga om större partier som vi är intresserade av kan det ofta vara lämpligt med ett hembesök. Givetvis är detta kostnadsfritt och vi garanterar er ett korrekt och professionellt bemötande utan någon åtagande från er sida.